Laptopok és mit kell tudni róluk

A piacon lévő új laptop technológiával napjainkban rendkívül zavarba ejtő lehet az igényeinek megfelelő legjobb kiválasztása. Ha megpróbálja kitalálni, mit szerezzen be, és nem biztos benne, akkor el kell olvasnia a következő cikket. Olvassa el a laptopokkal kapcsolatos nagyszerű tippeket.

A vásárlás előtt gondosan mérlegelje a laptop akkumulátorának élettartamát. Az elsősorban útközben használt laptopok hosszú élettartamú tésztát igényelnek. Hasonlóképpen, ha laptopját otthon vagy irodában fogja használni, akkor választhat egy könnyebbet, kevesebb tésztával.

Semmi sem károsabb a laptop belső elektronikájánál, mint a folyadék, ezért mindenképpen tartsa távol őket a laptopjától. Igyon egy reggeli kávét, mielőtt ellenőrizné az e-mailt. Bár főzve megkísérelheti, hogy laptopját a konyhapultra helyezze, soha ne helyezzen folyékony alapanyagokat a közelébe.

Szerezzen be megfelelő méretű képernyőt, amikor laptopot vásárol. Most nézze meg számítógépe képernyőjét, és döntse el, hogy ez megfelelő képernyőméret lesz-e új laptopja számára. Vessen egy pillantást a nagyobb képernyőkre is. Csak ne feledje, hogy minél nagyobb a képernyő, annál nagyobb lesz a laptop súlya.

A dedikált grafikus chipek elengedhetetlenek azok számára, akik laptopjaikat videojátékokhoz és HD filmek nézéséhez használják. Egyes laptopok nem használhatók fejlett játékokkal való játékhoz. Határozza meg, hogy a négymagos chipekre vagy a kétmagos processzorokra van-e szüksége.

Bár a laptop interneten történő vásárlását általában biztonságosnak tartják, valóban el kell gondolkodnia azon, hogy ki fogja kiszolgálni a gépet, amikor eljön az ideje. Ha visszaküldi az eladónak vagy közvetlenül a gyártónak, azt jelenti, hogy napokig legalább laptop nélkül kell mennie. Fontolja meg a helyi kiskereskedőt, ha sokat kaphat, és kevesebb gondja van a javításokkal kapcsolatban.

Érdemes beszereznie egy USB egeret, ha nem tetszik a trackpad használata a laptopján. A laptop általában nem lesz egérrel a használatához. Ezért rajtad múlik, hogy kap-e egyet. Kisebb méretben gyártják őket, amelyek vezeték nélküli formában vannak, ha ilyeneket szeretne beszerezni.

Lehet, hogy szeretne egy olcsóbb laptopot, de annyi akkumulátor-élettartamot vásároljon, amennyit csak megengedhet magának. Az idő előtti fogyás a leggyakoribb panasz az olcsóbb laptopokról. Vásároljon legalább négy órán keresztül az akkumulátor élettartamán, de próbáljon megragadni egy modellt, amely hat vagy több órán át tart, ha lehetséges. Keresse meg az energiatakarékos funkciókat.

Mint a fenti cikkben megállapítottuk, sok laptop közül lehet választani, és nem mindenki megfelelő az Ön számára. Tudni, mit kell szerezni, és megfelelő információk birtokában kell megalapozott döntéseket hozni, bárki sok problémát megtakaríthat a jövőben. Tartsa be a cikk tippjeit, amikor csak új laptopot keres.